2008. március 22., szombat

Holt Költők Társasága

Ha a hétköznap kedvem is lenne TV-t nézni nem igazán akad olyan program, amit szívesen meg is nézek. Már nagyon rühellek Jóban-Rosszban Barátok Közt lenni főműsoridőben! De tegnap este szerencsére ráakadtam egy "gyöngyszemre". Kapcsolgatás közben találtam a klasszikussá lett Holt Költők Társasága című filmet, amit meg is néztem, bár 21.00-kor kezdődött az M2-n, de megérte. Még mindig nagyon jó.
Ami még fontosabb, hogy nem volt megszakítva félóránként 20 perces reklámokkal, hanem ahhogy kell, végig az elejétől. Ezt kéne követniük a Kereskedelmi Csatornáknak is! Lehet, hogy csak kevesen vagyunk, de pl. én nem vagyok kíváncsi, hogy a magyar sztárelit tagjai tudnak-e főzni, Győzikének megbocsájt-e Beja, a szappanoperák 14578. részében ki kivel jön össze, kiderül-e az igazsgág!
Igenis tartalmas esti szórakozást kérünk főműsoridőben!

Kár, hogy ez csak álom...

2 megjegyzés:

NilsCo írta...

...meg különbenis monnyon le!

(Amúgy csatlakozom)

Gr4ss blog írta...

Nem akarok belemenni Kereskedelmi Vs. Közszolgálati. Az egyiken a nézettség számít, a másikon meg semmi. Mivel kereskedelmi: kell a bevétel, ez reklámokból fedezhető, viszont a reklámok miatt van 1-2 viszonylag újabb cucc is a programkínálatban. (Nem a Beéájék, hanem pl. filmek, sorozatok.) 1-bként meg ha van DVD az ember azt néz, amit akar reklámok nélkül, csak annyira kényelmesek vagyunk, hogy csak az elégít ki minket amit elénk raknak, ha a polcról kell levenni, már nem is érdekes.