2007. szeptember 14., péntek

F1 hírek

Mint arról már minden létező és nem létező média beszámolt, megtörtént az eredményhírdetés a Ferrari-McLaren kémbotrányban. Az eredmény 100.000.000. US$ befizetése, és nem szerezhetnek konstrukciós pontokat, a meglévőket pedig 0-ra redukálták.
Nem igazán emlékszem, hogy mikor volt(volt-e) ekkora felhajtás, de sajnos erről, és nem elsősorban a versenyről szóltak a hírek.
Először kicsit megijedtem, hogy végleg kizárhatják a McLaren istállót az idei és 2008-as szezonból. Ez elég drámai lett volna. Mióte szeretem a Forma-1-et, azóta van/volt McLaren. Volt Peugeot, volt Honda, ami a Turbós korszak szinte verhetetlen versenyautója volt Prost-Senna párossal, aztán Hakkinen VB elsőségével újra "ezüst-nyilak" lettek. Egy ilyen istálló nem hiányozhat a sorozatból.
Aztán szépen lassan majd kiderül, hogy az egész csak azért robbant ki, mert Alonso nem érzi jól magát és hogy egy "zöldfülü-Hamilton" elveszi aVB címét- pedig Ő csak idén kezdte. Van egy záradék állítólag a McLaren-Alonso szerződésben, miszerint, ha csorbul a McLaren hírnév, Alonso távozhat. Nagyon szomorú lennék, ha tényleg így lenne, és még kevésbé szeretném Alonso-t!!!

3 megjegyzés:

NilsCo írta...

Az a baj, hogy nem a McLaren hírnév csorbul, hanem az F1 ázsiója. Egyre jobban megy el a kedvem az egésztől. A versenyek ritkán látványosak, a sz*rdobálás meg kezd általános lenni. Erről kell ennek szólnia?
FOJJ!

(amúgy te se hiszed el, hogy egy hisztis seggfej miatt akármelyik csapat bevállal 100 miskát...)

Csazo írta...

Nem a hisztis seggfejért, hanem miatta kell vállalniuk a lóvé fizetést, és a meghurcolást!

Gr4ss blog írta...

Szerintem monnyon le. (Mind1 ki csak monnyon már le) :)))