2007. október 9., kedd

késői jelentkezés

Na, újra jelentkezem.
Kicsit késve, de szedtem össze történeteket a nagyvilágból.... :-)
A focidrukkereknek üzenem, hogy ismét dupláztam a Surd - Eszteregnye meccsen és 1-0-s félidő után 4-0 lett...

Köszönet a Wormsday-ért Nils barátomnak, nagyon jól éreztük magunkat, és jól sikerült a sütés-főzés is. Legközelebb is!!!! Csak a Noresz nem kellett volna, kicsit demoralizálta az est fényét.

Tegnap a buszon hazafelé az ember és alkohol találkozását lehetett megszemlélni az utazó közönségnek. Még tudatánál lévő ember üveges tekintettel, rogyadozó lábbal kért buszjegyet, persze az egész busz rajta röhögött öreg és fiatal egyaránt. Szegény mamikának kellett felállnia a sofőr mögötti ülésről, hogy átadja a helyet a részegnek, mert az beleült volna az ölébe. De igy legalább nem esett el, mert az ülésről is majdnem lefordult, hát, még ha állnia kellett volna!

Megjelent az új főnököm, aki kivételesen NŐ! Eddig csak barátkoztunk, kedveskedett, kiváncsi leszek, mikor dúik ki a kisördög!

Szegény kedvesem meg Zegre jár betanulni. A Kanizsán nyíló Interspar-ba lesz kasszás (Ő reméli, hogy nem hírlapos, mert azt nem szeretné). Eddig reggel ment, délután otthon várt. Most átrakták Du-snak. Az még nem lenne baj, de egy valaki viszi kocsival fel többedmagával. -Még szerencse, hogy ezt legalább ki lehetett harcolni, mert busszal húzós lett volna. Majdnem napi 2500 + kajapénz! Számoljunk utána: 22x2500=55.000Ft és kb 65.000-t kapnak!!! Jó móka lett volna. - Szóval az autó vezetője "elfelejtett" kijönni munka után, vagy nagyon lassan öltözött át (majdnem 3/4 óra!!!) így kiskedvesem 23.00 után ért haza, a műszakja meg 1/2 10 kor véget ért!! köszi.

2 megjegyzés:

Gr4ss blog írta...

Hát nem tudom... A "kasszás" szerintem 15x hálátlanabb feladat... Öreg, nem voltál még a Tescoba a kasszasoron? (Költői kérdés.) Bár nem tudom, hogy az újságokkal mi a probléma, hogy "az" még jobb.

Csazo írta...

Hát Gr4ss, csak annyit mondott a Vicus, hogy az nem teccik neki az újságokban, hogy sokat kell pepecselni velük, mivel csak a "friss" lehet a polcon, a "lejárt"-at külön kell rendszerezni színes, napi, stb rendszer szerint...